Harbour Tour Scheveningen

Harbour Tour ScheveningenBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Min. duur: 1 uur

Prijs vanaf: €45 per persoon per uur

Tijdens de Harbour Tour vaart u langs, de door u gekozen, historische havenstad van Nederland. Vanaf € 49,- kunt u voor 1 uur deelnemen aan de spectaculaire Harbour-Tour. De Harbour-Tour kan geboekt worden vanaf 8 personen. De prijs is inclusief, schipper, tourguide, benzine en een 15 minuten lange race op zee. De Harbour Tour wordt in verschillende steden in Nederland aangeboden.

Beleef het spectaculairste uitje bij Speedboot Varen

Met een groep de havensteden bekijken? Speedboot Varen biedt in verschillende steden de Harbour-Tour aan. Tijdens de tour wordt je begeleidt door een ervaren schipper. Hij zal u interessantste informatie geven over de geschiedenis en het nu van de havenstad waar u langs vaart. Na de Harbour-Tour zal de schipper 15 minuten lang op volle toeren over de zee racen. Dit maakt uw rondleiding orgineel en zal u de adrenaline-shock van uw leven geven.
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p. Losse rit (1 uur): 60,- p.p. Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.

Met Speedboot Varen Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het (pak en) zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

De speedboot die tijdens de Harbour-Tour wordt gebruikt, heeft een capaciteit voor 12 personen. Speedboot Varen biedt de Harbour-Tour ook aan voor grotere groepen, dit doet zij in samenwerking met andere bedrijven. De speedboot is in bezit van 2 motoren die bij elkaar 400 pk kracht hebben. Een 100 km/ u is voor de speedboot van speedboot varen 'piece of cake'.

Catering tijdens Banaan varen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.

Speedboot Varen is werkzaam op verschillende locaties

Speedboot-varen.nl is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Speedboot Varen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands