Havendag Werkendam

Havendag WerkendamDe Havendagen in Werkendam vinden sinds 2000 plaats. Met als doel de bedrijven in de haven van Werkendam zich te presenteren tegen over het publiek enzo de haven op de kaart te zetten. Na enkele jaren is het uit gegroeid tot een groot evenement waar heel Werkendam naar uitkijkt dat jaarlijks terug komt.

Beleef Havendag bij Speedboot Varen

De Havendagen in Werkendam vinden sinds 2000 plaats. Met als doel de bedrijven in de haven van Werkendam zich te presenteren tegen over het publiek enzo de haven op de kaart te zetten. Na enkele jaren is het uit gegroeid tot een groot evenement waar heel Werkendam naar uitkijkt dat jaarlijks terug komt. Tijdens de havendagen in Werkendam zijn er verschillende activiteiten die plaats vinden in de haven van Werkendam. Dit zijn onder andere een markt, sportspellen, rondvaarten en natuurlijk de bedrijf bezichtigingen. Wat is nou leuker dan aankomen met een gave speedboot!

Met Speedboot Varen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Havendag Werkendam

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Speedboot Varen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Speedboot Varen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands