Maasbrachter Havendagen

Maasbrachter HavendagenDe Maasbrachter Havendagen is een evenement dat om het jaar plaats vind in de haven van Maasbracht. De dagen zijn voor jong en oud toegankelijk door het grote aanbod van activiteiten die plaats vinden tijdens deze dagen.

Beleef Havendagen bij Speedboot Varen

De Maasbrachter Havendagen is een evenement dat om het jaar plaats vind in de haven van Maasbracht. De dagen zijn voor jong en oud toegankelijk door het grote aanbod van activiteiten die plaats vinden tijdens deze dagen. Onder de activiteiten bevinden zich onder meer rondvaarten, bezichtigingen van sleepboten, brasserie en de Koninklijke Marine, met verschillende activiteiten zoals bezichtigingen en wand klimmen. Ook zijn er optredens van verschillende artiesten en staan er verschillende eet en drink krampjes.

Met Speedboot Varen Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Maasbrachter Havendagen

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Speedboot Varen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Speedboot Varen Scheveningen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Maasbrachter Havendagen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands