Militaire R.I.B. 500pkBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Min. duur: Vanaf 1 uur

Beschikbare dagen: Maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag

Prijs vanaf: €20 per persoon

Losse rit (20 minuten): 35,- p.p.
Losse rit (1 uur): 60,- p.p.
Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.

Go Fast Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de Militaire RIB is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. Varen met snelheden tot 120 km/h over het water schieten. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen:
  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende Militaire RIB voor groepen tot 300 personen?!

Speedboot Varen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De Militaire RIB hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Speedboot Varen Nederland kunt u altijd een Militaire RIB huren.

Complete Militaire RIB arrangementen bij Speedboot Varen Nederland

Naast de losse verhuur van de Militaire RIB biedt Speedboot Varen méér opties. Go Fast Scheveningen heeft voor u verschillende arrangementen samengesteld (zie arrangementen), maar biedt ook de optie dat u zelf dit arrangement samenstelt. Kijk bij de arrangementen voor de diverse arrangementen voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenuitjes, personeelsfeesten en schoolreisjes in Scheveningen.

Catering tijdens het Bedrijfsuitje arrangement

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.

Het Militaire RIB huren op verschillende locaties en evenementen in Nederland

Speedboot Varen Nederland is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Speedboot Varen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.

Vaar met een Militaire RIB met 120 km/h over het water!

De Militaire RIB van Speedboot Varen Nederland kan worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of banaan te varen achter de Militaire RIB. U kunt al een Militaire RIB huren in Scheveningen vanaf 20 minuten met een groep, of u kunt zich los aanmelden als opstapper op een dag waarop we vaste ritten hebben.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands