R.I.B. Rally

R.I.B. RallyBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Min. duur: 1 uur

Prijs vanaf: €35,- per persoon per uur

Deze prijs is inclusief ervaren schipper, reddingsvesten en benzine. De duur en aantal personen van de Rib Rally Race zijn op voorbehoud en kunnen op aanvraag verlengt en vergroot worden. U kunt een Rib Rally boeken op verschillende locaties in Nederland. Mee doen aan de officiële Rib Rally? Vanaf €35,- per persoon beschikt u en uw team u een uur lang over de speedboot van Go Fast Scheveningen.

Beleef het spectaculairste uitje bij Speedboot Varen

Ga de uitdaging aan en doe mee met een Rib Rally Race! Speedboot Varen organiseert uw eigen Rib Rally Race. Ervaar de adrenaline-kick tijdens een Rib Rally. Een Rib Rally is van oorsprong een internationale zeerace. Wil je het avontuur beleven van een Rib Rally Race? Speedboot Varen organiseert uw Rib Rally Race! In samenwerking met andere partners kunnen meerdere teams mee doen. Wie zet de snelste tijd neer en wint de Rib Rally Race? Moge de beste winnen! Uiteraard kunt u ook onzespeedboot huren voor de officiële Rib Rally, winst = gegarandeerd!

Met Speedboot Varen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het (pak en) zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Met snelheden van 100 km/h wordt er tijdens de race gesprongen en gesprint met de speedboot. Hierdoor kunnen er tijdens de officiële Rib Rally maar maximaal 5 tot 6 personen per speedboot mee. Voordat de Rib Rally begint krijgen de deelnemers een instructie over de regels en veiligheidsvoorschriften. Tijdens de zelf georganiseerde Rib Rally heeft de speedboot een capaciteit van 12 personen. Maar kan een groep tot wel 100 personen verzorgen van een Rib Rally door middel van samenwerkingen met andere speedbootaanbieders. Speedboot Varen Scheveningen zorgt voor een parcour die u de adrenalinekick van uw leven geeft. De speedboten beschikken over een 400 pk motor. Bent u van plan om met de (officële of de door Speedboot Varen zelf georganiseerde) Rib Rally Race mee te doen maar beschikt u niet over een speedboot? Speedboot Varen verhuurt deze super snelle speedboot!

Catering tijdens Banaan varen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.

Speedboot Varen is werkzaam op verschillende locaties

Speedboot Varen is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Speedboot Varen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands