Sail Amsterdam

Sail AmsterdamTallships horen bij Nederland en zijn rijke koopvaardijverleden. Unieke schepen die de wereld over gingen en landen en culturen met elkaar in verbinding brachten. Ze staan symbool voor het ondernemende karakter waar Nederland groot mee is geworden. En waar veel Nederlanders trots op zijn. De harten van een aantal Amsterdamse zeilliefhebbers werden in de jaren zeventig geraakt toen ze een aantal tallships een Engelse haven zagen binnenvaren. Daar ontstond het plan om zoiets in Nederland te organiseren. In 1975, ter gelegenheid van de viering van het 700-jarig bestaan van Amsterdam, trok voor het eerst een indrukwekkende vloot tallships, moderne schepen, marineschepen en replica’s de haven van Amsterdam binnen: Sail Amsterdam was geboren. Sindsdien wordt eens in de vijf jaar de magie uit het verleden werkelijkheid in de Amsterdamse haven. Zodat miljoenen mensen een deel van deze rijke historie zelf kunnen beleven.

Beleef Sail Amsterdam bij Speedboot Varen

Tallships horen bij Nederland en zijn rijke koopvaardijverleden. Unieke schepen die de wereld over gingen en landen en culturen met elkaar in verbinding brachten. Ze staan symbool voor het ondernemende karakter waar Nederland groot mee is geworden. En waar veel Nederlanders trots op zijn. De harten van een aantal Amsterdamse zeilliefhebbers werden in de jaren zeventig geraakt toen ze een aantal tallships een Engelse haven zagen binnenvaren. Daar ontstond het plan om zoiets in Nederland te organiseren. In 1975, ter gelegenheid van de viering van het 700-jarig bestaan van Amsterdam, trok voor het eerst een indrukwekkende vloot tallships, moderne schepen, marineschepen en replica’s de haven van Amsterdam binnen: Sail Amsterdam was geboren. Sindsdien wordt eens in de vijf jaar de magie uit het verleden werkelijkheid in de Amsterdamse haven. Zodat miljoenen mensen een deel van deze rijke historie zelf kunnen beleven.

Met Speedboot Varen Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Sail Amsterdam

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Speedboot Varen Scheveningen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Go Fast Scheveningen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Sail Amsterdam

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands