Speedboot Huren in ScheveningenBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Prijs vanaf: €35 p.p.

Vaar +100 km/h met een Speedboot over het water!

Bent u in voor spanning en sensatie? Dan ben u bij Go Fast Scheveningen op de juiste plek. Onze snelle speedboten beschikken over motoren tussen de 50 en 600 pk en kunnen snelheden behalen boven de 100 km/h. De speedboten van Go Fast Scheveningen kunnen worden ingezet om over de golven te razen, te wakeboarden of banaan te varen achter de speedboten. U kunt al een Speedboot huren in Scheveningen vanaf 20 minuten met een groep, of u kunt zich los aanmelden als opstapper op een dag waarop we vaste ritten hebben. Niets is voor Go Fast Scheveningen te gek, wij regelen voldoende capaciteit voor groepen tot 300 personen.
Go Fast Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan! Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de Speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. Met een banaan vliegend over het water, of wanneer u enkel gaat varen met snelheden tot 120 km/h over het water schieten. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt. Inbegrepen tijdens Speedboot huren Scheveningen
  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p.
Losse rit (1 uur): 60,- p.p.
Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.

We staan klaar met voldoende speedboten voor groepen tot 300 personen?!

Go Fast Scheveningen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Go Fast Scheveningen kunt u altijd een Speedboot huren.

Complete Speedboot arrangementen bij Go Fast Scheveningen

Naast de losse verhuur van de speedboten biedt Go Fast Scheveningen méér opties. Go Fast Scheveningen heeft voor u verschillende arrangementen samengesteld (zie arrangementen), maar biedt ook de optie dat u zelf dit arrangement samenstelt. Kijk bij de arrangementen voor de diverse arrangementen voor bedrijfsuitjes Speedboot huren, vrijgezellenuitjes Speedboot huren, personeelsfeesten Speedboot huren en schoolreisjes Speedboot huren in Scheveningen.

Catering tijdens Speedboot huren

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Go Fast Scheveningen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na het Speedboot huren in Scheveningen genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.

Het Speedboot huren op verschillende locaties en evenementen in Nederland.

Go Fast Scheveningen is gevestigd in Scheveningen, maar door haar mobiliteit, nevenvestigingen en partnerships biedt zij haar diensten aan op verschillende locaties. Denk eens aan de diverse (haven) evenementen zoals vlaggetjesdag of wereldhavendagen. Op aanvraag zal Go Fast Scheveningen naar gewenste plaatsen komen om haar diensten aan te bieden.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands