Activiteit

Banaan varen in ScheveningenBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Prijs vanaf: €15 p.p.

Gedurende de zomer zijn we te vinden op het strand van Scheveningen met de banaan, losse ritten per persoon zijn dan mogelijk vanaf €15,- per persoon. De prijs is inclusief een ervaren schipper en veiligheidsvesten en banaan. De banaan heeft een capaciteit van 14 personen, een rit duurt gemiddeld 15 minuten. De speedboot met banaan is op verschillende locaties in Nederland inzetbaar.

Huur nu de 400pk sterke speedboot met banaan van Go Fast Scheveningen

Heeft u altijd al een ritje willen maken op de welbekende banaan? Go Fast Scheveningen biedt u nu de mogelijkheid om dit te doen! Probeer zo lang mogelijk op de banaan te blijven zitten. Houdt u stevig vast want voor dat u het weet ligt u in het water. Wanneer u in het water valt, haalt de schipper u zo snel mogelijk op zodat u weer op de banaan kunt klimmen. Onderschat niet de kracht van de speedboot. Geniet van de adrenaline die in u lijf giert tijdens het ritje op de banaan! Aan het begin van dit avontuur krijgen alle deelnemers een zwemvest.
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p. Losse rit (1 uur): 60,- p.p. Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.

Met Go Fast Nederland heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. Met een band of banaan vliegend over het water, of wanneer u enkel gaat varen met snelheden tot 120 km/h over het water schieten. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt. Inbegrepen tijdens banaan varen: Voldoende boten Gecertificeerde schippers Reddingsvesten Benzine Uitstekende service Banaan

We staan klaar met voldoende voor groepen tot 300 personen?!

Met snelheden van 30 km/h wordt de banaan voortgetrokken! Op de banaan is plaats voor 14 personen. De speedboot zelf heeft een capaciteit van 12 personen. De Crazy banana tour kan ook geboekt worden door grotere groepen. Go Fast Scheveningen biedt u namelijk de kans om de groep te splitsen of meerdere boten in te zetten. Stel nu uw teamwork op de proef!

Catering tijdens Banaan varen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Go Fast Scheveningen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.

Speedboot huren door heel Nederland bij Go Fast Scheveningen

Go Fast Scheveningen is gevestigd in de Scheveningen. De speedboot ligt altijd klaar om weg te varen. Doordat Go Fast Scheveningen mobiel is kan zij haar diensten door heel Nederland aanbieden. Zo kan Go Fast Scheveningen, op aanvraag, naar andere locaties komen.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]