Overige boottocht

Banaan varen in ScheveningenBestemming: Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag, Hoek van Holland, IJmuiden, Katwijk Aan Zee, Kijkduin, Monster, Nederland, Noordwijk, Rotterdam, Scheveningen, Wassenaar

Min. duur: Vanaf 3 uur

Beschikbare dagen: Maandag, dinsdag

Prijs vanaf: €15 p.p.

Gedurende de zomer zijn we te vinden op het strand van Scheveningen met de banaan, losse ritten per persoon zijn dan mogelijk vanaf €15,- per persoon. De prijs is inclusief een ervaren schipper en veiligheidsvesten en banaan. De banaan heeft een capaciteit van 14 personen, een rit duurt gemiddeld 15 minuten. De speedboot met banaan is op verschillende locaties in Nederland inzetbaar.

Huur nu de 400pk sterke speedboot met banaan van Go Fast Scheveningen

Heeft u altijd al een ritje willen maken op de welbekende banaan? Go Fast Scheveningen biedt u nu de mogelijkheid om dit te doen! Probeer zo lang mogelijk op de banaan te blijven zitten. Houdt u stevig vast want voor dat u het weet ligt u in het water. Wanneer u in het water valt, haalt de schipper u zo snel mogelijk op zodat u weer op de banaan kunt klimmen. Onderschat niet de kracht van de speedboot. Geniet van de adrenaline die in u lijf giert tijdens het ritje op de banaan! Aan het begin van dit avontuur krijgen alle deelnemers een zwemvest.
Losse rit (20 minuten): 35,- p.p. Losse rit (1 uur): 60,- p.p. Vrijgezellenarrangement: 45,- p.p.
Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna we naar locatie gaan. Hier aangekomen is het aan u waar de boot moet liggen en/of varen zodat u op de juiste manier alles kunt begeleiden. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat u op uw gemak alles kunt begeleiden.

Inbegrepen tijdens speedboot huren Scheveningen:
  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

Speedboot huren door heel Nederland bij Go Fast Scheveningen

Go Fast Scheveningen is gevestigd in de Scheveningen. De speedboot ligt altijd klaar om weg te varen. Doordat Go Fast Scheveningen mobiel is kan zij haar diensten door heel Nederland aanbieden. Zo kan Go Fast Scheveningen, op aanvraag, naar andere locaties komen.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]