Vlaggetjesdag Scheveningen

Vlaggetjesdag ScheveningenVlaggetjesdag vindt in 2017 op 14 juni plaats en ook dan zal de komst van de Hollandse Nieuwe weer uitbundig gevierd worden in de haven van Scheveningen. Met de boot naar Vlaggetjesdag dat kan met Go Fast Scheveningen.

Beleef Vlaggetjesdag bij Speedboot Varen

Vlaggetjesdag vindt in 2014 op 14 juni plaats en ook dan zal de komst van de Hollandse Nieuwe weer uitbundig gevierd worden in de haven van Scheveningen. Met de boot naar Vlaggetjesdag dat kan met Speedboot Varen Scheveningen. Oorspronkelijk was Vlaggetjesdag de dag waarop vissersschepen met vlaggetjes versierd lagen in de haven om er vervolgens op uit te trekken om te jagen op de haring. Tegenwoordig zijn er andere visserijtechnieken, maar gelukkig is Vlaggetjesdag blijven bestaan! Een aantal dagen voorafgaand aan Vlaggetjesdag zal het eerste vaatje nieuwe haring verkocht worden en de opbrengst, die in de loop der jaren gevarieerd heeft van € 18.000 tot aan € 95.000, gaat naar een goed doel.

Met Speedboot Varen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Vlaggetjesdag Scheveningen
  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service


Op Vlaggetjesdag zelf vinden er vele activiteiten plaats, die uiteenlopen van ‘Schevenings Tafereel’ waarbij je als bezoeker de Scheveningse ambachten te zien krijgt, tot een demonstratie van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij, om je te trakteren op een fantastische demonstratie in de Scheveningse binnenhaven. Ook zijn er kinderactiviteiten zoals een poppenkast, oud-Hollandse kinderspelen en een voetbaltoernooi en er vinden allerlei muzikale optredens plaats.

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Speedboot Varen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Speedboot Varen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands