Vuurwerk Festival Scheveningen

Vuurwerkfestival ScheveningenHet jaarlijkse terugkerend evenement op het strand van Scheveningen, zal ook dit jaar plaats vinden. Tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen worden er vuurwerkshows gegeven door verschillende landen. Onder deze landen bevinden zich Nederland, Belgiƫ en Zuid-Korea. De editie van vorig jaar werd gewonnen door Nederland.

Beleef Vuurwerkfestival bij Speedboot Varen Scheveningen

Het jaarlijkse terugkerend evenement op het strand van Scheveningen, zal ook dit jaar plaats vinden. Tijdens het Vuurwerkfestival Scheveningen worden er vuurwerkshows gegeven door verschillende landen. Onder deze landen bevinden zich Nederland, Belgiƫ en Zuid-Korea. De editie van vorig jaar werd gewonnen door Nederland. Dit jaar konden ook het publiek stemmen op de verschillende vuurwerkshows. De vuurwerkshow vanaf het water bekijken, huur dan nu een boot bij Speedboot Varen Scheveningen en beleef van het dichtbij.

Met Speedboot Varen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Speedboot Varen Scheveningen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Speedboot Varen Scheveningen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Speedboot Varen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands