Wereldhavendagen Rotterdam

Wereldhavendagen RotterdamTijdens de Wereldhavendagen laat Rotterdam de bezoekers weer op vermakelijke wijze zien welke mogelijkheden de haven te bieden heeft. Zo worden er presentaties gegeven door bedrijven die in de haven werkzaam zijn, er worden demonstraties gegeven waarbij de één nog spectaculairder is dan de ander, mag je op schepen kijken en er wordt ook aan de jongste bezoeker gedacht door middel van speciale kinderactiviteiten.

Beleef Wereldhavendagen bij Go Fast Scheveningen

Tijdens de Wereldhavendagen laat Rotterdam de bezoekers weer op vermakelijke wijze zien welke mogelijkheden de haven te bieden heeft. Zo worden er presentaties gegeven door bedrijven die in de haven werkzaam zijn, er worden demonstraties gegeven waarbij de één nog spectaculairder is dan de ander, mag je op schepen kijken en er wordt ook aan de jongste bezoeker gedacht door middel van speciale kinderactiviteiten. Net als alle andere jaren zal het startschot van de Wereldhavendagen gegeven worden op vrijdagmiddag om 14.00 uur met een bijzondere openingsact en ook op de zaterdagavond zal het prachtige vuurwerk wederom niet ontbreken!

Met Go Fast Scheveningen heeft de service en kwaliteit hoog in het vaandel staan!

Voor dat we gaan varen wordt de groep ingelicht over de veiligheid en regels op de speedboot. Na de voorschriften zal u in het pak en zwemvest gehesen worden waarna het avontuur kan beginnen. Nadat de speedboot is uitgevaren kan het gas erop en zullen we met de door u gekozen activiteit beginnen. De goede service, speedboot en schipper zorgen ervoor dat uw uitje onvergetelijk wordt.

Inbegrepen Speedboot huren tijdens Wereldhavendagen Rotterdam

  • Voldoende boten
  • Gecertificeerde schippers
  • Reddingsvesten
  • Benzine
  • Uitstekende service

We staan klaar met voldoende boten voor groepen tot 300 personen!

Go Fast Scheveningen beschikt over een botenpark met eigen en partnerboten. We bieden de mogelijkheid om mee te varen op 1 van onze vaste ritten, neem hiervoor contact met ons op. Tevens kunt u uw eigen boten huren, afhankelijk van de groepsgrootte en activiteit zullen we afstemmen welke boten het meest geschikt is. De speedboten hebben een capaciteit tussen de 6 en 12 personen. Een grote groep of een kleine groep, bij Go Fast Scheveningen kunt u altijd een speedboot huren.

Catering tijdens Vuurwerkfestival Scheveningen

Door onze samenwerkingsverbanden met verschillende strandtenten en restaurants kan Go Fast Scheveningen een uitgebreide cateringservice aanbieden. Zo kunt u voor en/of na genieten van een hapje of een drankje om bij te komen van de spectaculaire bootrit.
Soort arrangementprijzen
Champange aan boordvanaf 4,50 euro p.p.
Bier/ Wijn arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 19,50 euro p.p.
Bier/ Wijn met hapjes arrangement 2 uur onbeperkt vanaf 24,50 euro p.p.
BBQ in de haven of op het strand vanaf 19,50 euro p.p.
BBQ + 2 uur drank arrangementvanaf 39,- euro p.p.
[gravityform id=1 title=true description=true ajax=true tabindex=49]
Nederlands